Otkupljujemo sledeću vrstu robe:
1. Nameštaj i pokućstvo
2. Kancelarijski nameštaj i opremu
3. Belu tehniku i male kućne aparate
4. Tehniku (TV, audio oprema)
5. IT tehniku i opremu (od desktop i laptop računara, do profesionalnih servera i rek
ormara)
6. Profesionalnu opremu za hotele, restorane, trgovine, uslužne delatnosti i proizvodnje
7. Tekstil
8. Alate, mašine i dodatnu opremu
9. Građevinski materijal i Infrastrukturnu opremu za velike firme, proizvodne pogone,
magacine
10. Vozila (automobile, kamioni, priključna vozila, specijalizovana vozila itd)

Popunite formular za otkup robe

U skladu sa portfoliom kompanija, njihovim kratkoročnim i dugoročnim planovima, naša kompanija se pojavljuje kao partner za proces likvidacija osnovnih sredstava, lagera gotove robe, dugovanja klijenata prema kompaniji i dugovanja kompanije prema klijentima. Za velike procese likvidacija i otkupa naša kompanija ima mogućnosti da garantuje izvršenje posla, što je posebno važno za kompanije koje sele svoje poslovanje, pokreću nove projekte ili im proces likvidacije i otkupa predstavlja deo kratkoročnog ili dugoročnog plana restruktuiranja i reorganizacije. Svim našim poslovima, bilo da se radi o velikim ili malim otkupima, kao i procesima likvidacija, pristupamo profesionalno i odgovorno, poštujući dogovorene uslove i rokove. Ukoliko imate robu za otkup i želite da dobijete ponudu, neophodno je da popunite formular za otkup robe i da nam isti pošaljete. U najkraćem roku dobićete odgovor na vaš zahtev.

Popunite formular za otkup robe

U našem prodajno-izložbenom salonu otkupljene i likvidacione robe, površine 2500m2, koji se nalazi u Beogradu – Leštane, ulica Kružni put br.114 a, nudimo veliki izbor nameštaja i pokućstva, bele tehnike, IT opreme i tehnike, kancelarijskog nameštaja i opreme, inventare za ugostiteljstvo, trgovine i različite uslužne delatnosti, alate, industrijske mašine i dr. Naša ponuda podrazumeva polovnu, ali i novu robu. Polovna roba je reparirana (nameštaj), testirana i servisirana (tehnika) i za svaki tehnički uređaj dobijate garanciju. Robu prodajemo na 3 do 6 mesečnih rata čekovima građana, putem platnih kartica i preko računa (obveznici smo pdv-a).

Pogledajte našu trenutnu ponudu – klikni ovde
Više informacija o garantnom listu – klikni ovde

Naša kompanija se pojavljuje kao partner ili kao posrednik prilikom naplate potraživanja, kompenzacija ili cesija. Ukoliko imate potraživanja koja ne možete novčano da naplatite, a nudi vam se umesto novca roba, dobićete u najkraćem roku ponudu sa naše strane za otkup robe i
vama ćemo isplatiti novac. Pored samostalnog pojavljivanja u procesu naplate potraživanja, kompenzacija i cesija, naša kompanija je i partner sa kompanijom VIP SL (link – http://www.vipsl.com/), koja je usko specijalizovana za naplate potraživanja i koja je lider na tržištu Srbije u ovom oblasti. Ukoliko imate robu za otkup i želite da dobijete ponudu, neophodno je da popunite formular za otkup robe i da nam isti pošaljete. U najkraćem roku dobićete odgovor na vaš zahtev.

Popunite formular za otkup robe – klikni ovde

Ukoliko ste zainteresovani za uslugu naplate potraživanja, kompenzacije i/ili cesije, možete
poslati upit klikom OVDE.

Robu koju preuzmemo u procesu otkupa i/ili likvidacija dovozimo u naš prodajni, proizvodni I distributivni centar površine 3500 m2, koji se nalazi se u Beogradu-Leštane, Kružni put 114a, gde vršimo pregled, reparaciju, ukoliko je u pitanju nameštaj, a ukoliko je tehnika u pitanju, vrši se pregled, servisiranje i testiranje. Kada roba prođe tehničku kontrolu i kontrolu kvaliteta, izlaže se u našem prodajnom salonu.

Pravnim i fizičkim licima, koji nemaju obezbeđen deo infrastrukture po pitanju lagerovanja, logistika i transporta različite robe, pojavljujemo se kao partner i te usluge vršimo za njih profesionalno i po najvišim standardima propisanim od strane EU. To podrazumeva skladištenje u halama A klase, koje su osigurane po svim tačkama rizika, profesionalno pakovanje i paletiranje robe na euro paletama, demontaža i montaža robe, skladištenje spakovane robe na sertifikovanim i testiranim paletnim regalima, logistička podrška u magacinu i na terenu, koja podrazumeva ljudsku podršku od prijema robe, lagerovanja, do isporuke na adresu po želji klijenta, kao i osiguranje vašeg lagera.

Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu, možete poslati upit OVDE.

Pravnim i fizičkim licima nudimo kombi transport robe, logistiku i selidbe za teritoriju Srbije, regiona i EU. Profesionalni vozači, profesionalni radnici za selidbe, profesionalno pakovanje, nova kombi vozila sa EURO 6 motorima, kapaciteta od 8m3 do 15m3, povraćaj pdv-a za pravna lica, odloženo plaćanje čekovima građana na više rata, odloženo plaćanje za firme i naše reference su samo neki od razloga zašto bi transport, logistiku i/ili selidbe radili preko naše kompanije.

Cenovnik za transport robe i selidbe 2018 možete videti ovde
Formular za naručivanje transporta robe možete popuniti ovde
Formular za naručivanje selidbi možete popuniti ovde

Pravim i fizičkim licima nudimo održavanje pokretne imovine, montažu i demontažu na celoj teritoriji Srbije. Ova ponuda je posebno atraktivna za pravna lica koja imaju veliki broj filijala, prodajnih mesta i/ili veliki broj jedinica nameštaja i opreme koja zahteva povremeno održavanje.

Posebne uslove nudimo za pravna lica koja imaju više filijala i prodajnih mesta na nivou Beograda.
Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu, možete poslati upit tako što ćete kliknuti OVDE.

Veliki broj profesionalnih studija, filmskih i muzičkih produkcija, kao i samostalnih umetnika, imaju potrebu za iznajmljivanjem nameštaja, tehinke i opreme, kako za snimanje spotova serija i filmova, tako i za popunjvanje praznina u postojećoj infrastrukturi. Do sada smo ostvarili saradnju sa velikim brojem profesionalaca, profesionalnim muzički i filmskim kućama, kao i pojedincima, koji su u saradnji sa nama realizovali svoje projekte po jako povoljnoj ceni i uslovima plaćanja. Veliki broj muzičkih spotova i domaćih serija je realizovan uz pomoć nameštaja, tehnike i opreme naše kompanije. Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu, možete poslati upit tako što ćete otići u odeljak

Kontakt i u delu Vrsta usluge   izabrati    Najam robe