Centar Polovnih Stvari “MILE”

Centar polovnih stvari – MILE,  kao registrovani ogranak Avram Group doo od 2016. godine, predstavlja najveću likvidacionu kompaniju u Srbiji i u regionu, a posebno smo ponosni na naša partnerstva sa najvećim srpskim kompanijama i bankama koje su nam ukazale poverenje i sa kojima smo realizovali velike projekte likvidacije/otkupa.

Naši najveći otkupi su najbolja preporuka i istovremeno garancija da ćemo posao obaviti efikasno, profesionalno i u dogovorenom roku.

Podaci o identifikaciji naše kompanije – klikni ovde

Više informacija o našim referencama – partnerima, klijentima i saradnicima – klikni ovde

Šta nas izdvaja?

Na osnovu kapaciteta u domenu otkupa, skladištenja, logistike i ljudskih resursa, naša kompanija je lider u Srbiji, regionu jugoistočne Evrope i zauzima značajnu poziciju u Evropi u domenu velikih likvidacija.

U 2016 i 2017 godini, kroz partnerstva sa kompanijama otkupili smo preko 10.000 krupnih jedinica, dok smo u završnim mesecima 2017 godine, ugovorili dodatnih 20.000 jedinica. Od fizičkih lica smo za period 2016 -2017 godina, otkupili preko 30.000 krupnih jedinica.  Kapaciteti naše kompanije u domenu otkupa iznose 200.000 krupnih jedinica godišnje i skladištenje do 50.000 krupnih jedinica godišnje.

Naš prodajni, distributivni i proizvodni centar, površine 3500m2, nalazi se u Beogradu-Leštane, Kružni put 114a. Ovde se vrši prijem robe iz zemlje i inostranstva, sortiranje, reparacija, pakovanje, dalja distribucija, veleprodaja i maloprodaja. Ovde možete videti najveći deo naše ponude i zaključiti posao-trgovinu, bilo da ste fizičko ili pravno lice.

Kapaciteti

U 2018 i 2019 godini otkupili smo preko 20.000 krupnih jedinica, dok smo u završnim mesecima 2019 godine, ugovorili dodatnih 10.000 jedinica. Od fizičkih lica smo za period 2018 -2019 godina, otkupili preko 30.000 krupnih jedinica.  Kapaciteti naše kompanije u domenu otkupa iznose 200.000 krupnih jedinica godišnje.

Prodaja, distribucija, proizvodnja

Naš prodajni, distributivni i proizvodni centar, površine 3500m2, nalazi se u Beogradu-Leštane, Kružni put 114a. Ovde se vrši prijem robe iz zemlje i inostranstva, sortiranje, reparacija, pakovanje, dalja distribucija, veleprodaja i maloprodaja. Ovde možete videti najveći deo naše ponude i zaključiti posao-trgovinu, bilo da ste fizičko ili pravno lice.

Transport

Za potrebe transporta otkupljene robe, selidbe, kao i za usluge prevoza robe, 2016 i 2017 godine kupili smo nova kombi vozila, sa motorima EURO 6, kapaciteta od 8m3 do 15m3.

Više informacija o otkupu robe / likvidacijama  

Kliknite ovde

Više informacija o uslugama selidbi i transporta robe – klikni ovde

Poziv za partnerstvo

Velike kompanije – sistemi nastoje da strateškim planiranjem umanje sve moguće turbulencije koje mogu značajno uticati na uspešnu realizaciju postavljenih ciljeva. Možda je stavka logistike i infrastrukture po pitanju osnovnih sredstava u odnosu na druge stavke mala u procesu planiranja, ali njeno zanemarivanje ili stavljanje u drugi plan može koštati kompaniju mnogo i isto tako uticati na ostale segmente iz biznis plana.
Zaključivanjem neobavezujućeg ugovora o partnerstvu sa našom kompanijom, uživate različite benefite, od kojih neki mogu biti i odlučujući za uspešnu realizaciju određenog projekta ili faze projekta.
Status partnera podrazumeva sledeće benefite:
– u roku od 24h izdavanje neobavezujuće ponude za otkup osnovnih sredstava, sekundarnih sirovina ili ostale pokretne imovine;
– otkup jedne, hiljadu ili više jedinica, bez ograničenja;
– za svaku ponudu izdavanje otkupne cene kao za ‘’ velike otkupe ‘’, odnosno izdavanje najbolje otkupne cene bez obzira što naša firma ima iste troškove ukoliko preuzme u jednoj turi jedan artikal ili 30 artikala;
– preuzimanje dugova od vaših dužnika, po sistemu klasične cesije, gde mi otkupljujemo od vašeg dužnika pokretnu imovinu koju inače kompanije ne otkupljuju, a vama isplaćujemo njegova dugovanja u novcu;
– rad u tri smene i realizacija otkupa sa kratkim rokovima;
– otkup u Srbiji, regionu i na celoj teritoriji EU;
– usluge svih vrsta selidbi u zemlji i inostranstvu (popust do 30%);
– usluge svih vrsta održavanja vaših osnovnih sredstava, pokretne i nepokretne imovine
(popust do 30%);
– lagerovanje, logistika i transport vaših osnovnih sredstava i pokretne imovine;

– plaćanje usluga selidbi i/ili održavanja po sistemu kompenzacije za vašu pokretnu ili
nepokretnu imovinu;
– posebni uslovi plaćanja i popusti za nove i polovne artikle iz naše ponude;
– davanje u zakup nameštaja, opreme i tehnike, njihova isporuka, montaža i demontaža
po posebnim uslovima i rokovima;
Ukoliko ste zainteresovani za ovu uslugu, možete poslati upit tako što ćete otići u
odeljak KONTAKT i u delu  Vrsta usluge  izabrati  “Lagerovanje robe i logistika za pravna i fizička lica”.

Ukoliko ste zainteresovani za partnerstvo sa našom kompanijom, možete poslati upit tako što
ćete otići u odeljak KONTAKT  i u delu VRSTA KONTAKTA izabrati POSLOVNA SARADNJA.

Pošaljite ponudu
CPS "MILE" vrši otkup osnovnih sredstava kao što su kancelarijski nameštaj i oprema, tehnika, pokućstvo, alate mašine...
Pošaljite ponudu